Szolgáltatások, árak
Perfect Event: az egyetlen cég vagyunk a rendezvényszervezés területén, ahol már a weboldalon konkrét szolgáltatásokkal és árakkal találkozol.
R

Ötlettől a kivitelezésig

Ha szeretnél minden feladatot lerakni a válladról és csak az hangulat és az örömteli pillanatok élményeben részt venni, akkor az ötletektől a teljes körű megvalósításig ránk bízhatod a feladatot.

Egyéni tanácsadás

Ha szeretnél egyedi elemeket is a karácsonyi partin de a rendezvényszervezést saját körben akarod megoldani, akkor az egyéni tanácsadás neked szól.

Csoportos workshop

Szeretnéd saját körben megoldani a céges karácsonyi parti megszervezését és minimális idő alatt begyűjtenéd a szükséges információkat? Gyere el 3 órás gyakorlati workshopunkra.
i

Ingyenes útmutatók

Első körben csak tájékozódni szeretnél? Kell néhány jó ötlet? Megspórolnál pár órányi agyzsibbasztó netes böngészést? Nézd meg, milyen anyagokat kínálunk letöltésre.

Válaszd ki a számodra megfelelő szolgáltatást

Ötlettől a kivitelezésig

A te dolgod mindössze annyi, hogy kényelmesen hátradőlj és élvezd az előadást. A szervezést, a kivitelezést nyugodtan ránk bízhatod.

Egyéni konzultáció

Van egy kreatív elképzelésed és szeretnéd tudni, hogyan válzhatod valóra egyszerűen, mégis tökéletesen? A három órás egyéni konzultáció keretében minden szükséges információval ellátunk ami egy sikeres karácsonyi parti megszervezéséhez szükséges.

Csoportos workshop

Egy előadás, ahol számtalan ötletet kaphatsz és megismerheted a szervezéssel kapcsolatos általános tudnivalókat, hogy felkészülten vághass bele a karácsonyi céges buli megszervezésébe.

Ingyenes anyagok

Ha szeretnél utánanézni a témának, olvasd el ingyenes anyagainkat vagy hallgasd meg az 5 perces hanganyagainkat.